torstai 18. heinäkuuta 2024

Milky boost

*)mainoslinkki

*Lykolla on aina ajoittain aika hyviä tarjouksia sekä alennuksia esimerkiksi poistumassa olevista tuotteista ja näitä tuleekin aina aika ajoin hyödynnettyä. Tätä kyseistä tuotetta ei valikoimista enää löydy, mutta Googlen mukaan löytyy esimerkiksi Tokmannilta, joten naputellaanpa tästä pientä arviota.


7 Days Milky Boost -seerumi on elvyttävä, kosteuttava ja kohottava (!). Sisältää mm. skvalaania ja leviä (rakkolevä, fucus). Maitomainen koostumus, joka imeytyy hyvin. Riittoisaa eli vältä yliannostelua. Tuoksu minun nenääni raikas ja erittäin miellyttävä. Itse maksoin seerumista reilun 10€ ja kokoa tällä on 20ml. Mielenkiintoinen tuote ja kun tätä tarkemmin katselin niin kyseisen sarjan tuotteita taitaa olla aika monissa kaupoissa myynnissä? Voisin ehkä uudelleenkin palata tähän tuotteiseen ja ylipäätään sarjan pariin, ja ehkäpä vielä joskus palaankin.

Onko 7 Days sinulle tuttu sarja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Joulukalenterit 2014-2023

Alkukuusta aloittelin pikkuhiljaa päivittyvää listausta tämän vuoden joulukalentereista ja tästä tuli mieleen tehdä listaus mitä joulukalen...

Luetuimmat