tiistai 27. elokuuta 2024

Avocado body

*)mainoslinkki

Kirjoittelin teille aiemmin mandariinin tuoksuisesta vartalovoiteesta ja kysyin onko kenelläkään kokemusta saman sarjan avokadovoiteesta. Vastaus tulikin ja sen perusteella nappasin myös tämän itselleni:


*Esfolio Avocado Body Lotion (ovh 9,90€/500ml)
tämän kuvataan tuoksuvan raikkaan kukkaiselle ja itselläni tämän tuoksusta tulee mieleen jokin hajuvesi, josta pidän kovasti, en vain nyt saa aivan päähäni mikä tuoksu on kyseessä. En ole aivan varma kumpi näistä tuoksuista nousee suosikikseni, pidän molemmista paljon. Koostumus molemmissa on mielestäni myös aika vastaava. Ihan ehdottomasti aion näitä käyttää jatkossakin, pitää kokeilla riittääkö näissä kosteutustehot myös kovilla talvipakkasilla vai pitäisikö tällöin lisätä joukkoon vaikka pieni tippa jotain (tuoksutonta) vartaloöljyä.

Joko sinä olet ehtinyt näitä testaamaan? Kumpi voiteista on sinun suosikkisi?

maanantai 26. elokuuta 2024

Infused Cleansing oil

*)mainoslinkki

Nappasin äskettäin useammankin itselleni entuudestaan tuntemattoman brändin tuotteita ostoskoriini, koska ne sattuivat olemaan hyvässä tarjouksessa. Kyseinen brändi lienee poistumassa Lykon valikoimista, koska näitä *Ida Wargin tuotteita on jopa -60% alessa tuolla edelleenkin. Kannattaa siis ehdottomasti käydä kurkkaamassa löytyykö sieltä jotain tuotteita, jotka sattuvat olemaan juuri itseltäsi loppumaisillaan - tai haluaisit muutoin vain testata. Jos tuotteisiin kovasti tykästyt niin ainakin vielä näitä näyttäisi olevan myös *Kicksin valikoimissa. Mutta nyt muutama sana tämän päiväisestä tuotteesta, joka lähti samantien käyttöön, koska edellinen sattui sopivasti loppumaan:


*Soothing Rich Infuced Oil (ovh 17,50€/125ml nyt Lykolla -57% alennuksessa hintaan 7,50€)
on puhdistusöljy, joka lupaa poistaa iholta hellävaraisesti meikit ja epäpuhtaudet. Itselleni öljymäiset puhdistustuotteet ovat ihan ehdoton ensimmäinen vaihe meikinpuhdistuksessa, näillä saa meikit hyvin sulamaan iholta pois. Tykkään itse pyöritellä tuotteet myös silmien alueella ja tämä soveltuu hommaan hyvin, ei siis tunnu silmissä mitenkään epämukavalta ja sulattaa silmämeikit hyvin pois. Itse nappasin tämän suihkun puolelle käyttöön, jossa en käytä mitään kasvosientä apuna ja tämä tuntui hyvin huuhtoutuvan vedellä kasvoilta pois. Viimeistelen toki puhdistuksen toisella puhdistustuotteella ja suosittelenkin kaikille kaksivaiheista puhdistusta, varsinkin mikäli käytät meikkiä. Mietinkin tässä, että pitäisiköhän minun napata tilaukseen vielä toinenkin kappale tätä tuotetta kun vielä tarjouksessa on...

Onko sinulle Ida Warg brändinä tuttu?

torstai 22. elokuuta 2024

Aika muutokselle

Loppuvuodesta tulee peräti 10 vuotta blogille ikää täyteen, joten olisiko vihdoin aika muutokselle, jota olen miettinyt koko tämän ajan? Kysehän on toki blogin nimestä... Tuolloin aikanaan keksin jostain hyvinhyvin lyhyen pohdinnan jälkeen blogille vain jonkin nimen, koska itsehän toki ajattelin ettei tämä into kauaa kestä, saati sitten et saisin tänne mukaan yhtään lukijoita mutta kuinkas sitten kävikään...

Parin viime vuoden aikana olen hieman vähemmän käyttänyt aikaa blogiin, koska ruuhkavuodet. Ja ehkä muutoinkin tuntuu, että bloggaaminen ei ole enää niin se juttu kuin silloin aikanaan? Nykyään ihmiset kaipaavat nopeaa viihdettä mitä varsinkin TikTok tarjoaa. En kuitenkaan ainakaan vielä ole valmis tätä harrastusta täysin kuoppaamaan, joten tehkäämme pientä uudistusta tässä välissä. Vanha nimi blingershimmer ei tosiaan ole puhutellut itseäni koskaan mutten vain ole aikaisemmin saanut aikaiseksi mietittyä sitäkään parempaa. Nyt olevinaan ainakin keksin jonkin joka tuntuu aavistuksen enemmän minulta:


Olen päivittänyt tai päivitän kaikki somet osoitteineen tämän uuden alle eli napatkaa tämä itsellenne ylös mikäli haluatte vielä minua seurailla. Myös blogin osoite tulee muuttumaan tuohon uuteen muotoon.

Mitä mieltä sinä olet muutoksista, jotka toki väistämättä elämään kuuluvat?

lauantai 17. elokuuta 2024

Frudia mini

*)mainoslinkki

En nyt varsinaisesti tiedä miksen napannut tätä ihan täysikokoisena itselleni kokeiluun, vaikka onhan tämä minikokoinenkin aika söpö ja esimerkiksi matkalle lähtiessä aika näppärä.


*Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream (ovh 6,90€/10ml tai 29,90€/55g)
tämä granaattiomenan uutetta sisältävä kasvovoide soveltuu parhaiten kuivalle iholle ja lupaa auttaa ihoa suojautumaan vapaita radikaaleja vastaan (jotka aiheuttavat iholle niitä ikääntymisen merkkejä, joita vastaan me kaikki pyrimme taistelemaan). Voiteen koostumusta kuvaillaan paksuksi vanukkaaksi, itse miellän tämä koostumukseltaan geelivoiteeksi. Ja vaikka tämän sanotaankin soveltuvan parhaiten kuivalle iholle, on tämä toiminut mainiosti myös omalla sekaihollani näin kesäaikaankin - ei ole siis lainkaan liian tuhtia käytettäväksi vaikka meikinkin alla. Tuoksua tässä on muttei se jää ainakaan omaan nenääni leijumaan. *Frudian tuotteet kokonaisuudessaan antavat mielestäni todella hyvin rahoille vastinetta ja näitä varmasti nappaankin aina aika ajoin tulevaisuudessakin itselleni käyttöön.

Löytyy sinulta omaa suosikkia Frudian tuotteiden joukosta?

sunnuntai 4. elokuuta 2024

Ilmaista liikuntaa

Meidän Rodoksen reissuamme ja talven lyhyttä sairastelupätkää lukuunottamatta olen nyt viimeisen vuoden ajan saanut pidettyä itseni varsin hyvin liikkeessä ja olen tännekin teille hieman kirjoitellut kokemuksiani mm. tämän kevään aikana testaamistani kotijumppaohjelmista. Nämä kyseiset ohjelmat jakautuivat vain kolmelle päivälle enkä näillä kovin suuria muutoksia saanut aikaan, enemmänkin nämä olivat sen hetkisen tilanteen ylläpitoon riittäviä. Koska kuitenkin kaipasin hieman kiristystä viime kesäisen endometrioosin hormonilääkityksen myötä tulleiden kilojen vuoksi, ajattelin nyt kesällä lähteä kokeilemaan paljon kehuja saanutta ilmaista jumppaohjelmaa Youtubesta. Heather Robertsonilta löytyy paljon jumppavideoita sekä erikseen myös 12 viikon ohjelmia, joista nappasin ensimmäisenä kokeiluun Express- version.


Olen tätä ohjelmaa käyttänyt reilun kuukauden verran (lisäksi tähän päälle tuo jo vuosia matkassa ollut kuntohula (2,1kg) ja lenkkeilyt) minkä lisäksi olen hieman tarkemmin katsonut mitä olen suuhuni laittanut ja sain kuin sainkin kuukaudessa karistettua ne vuoden ajan päällä junnanneet kilot pois. Kroppani siis selkeästi kaipaa tehokkaampaa liikuntaa enemmän kuin sen 3x viikossa jos jotain tuloksia kaipailee. Jumppaohjelmat eivät ole myöskään mahdottoman pitkiä, tuossa itse valitsemassani noin 30 minuuttia eli näihin on kyllä varsin helppo hektisemmästäkin arjesta nipistää hieman sitä aikaa. Aion ehdottomasti jatkaa ohjelman loppuun saakka ja todennäköisesti sen jälkeen nappaan jonkun toisen ohjelman jatkoksi. On mielettömän ihanaa kun tuntee itsensä taas sinuiksi omassa kropassaan ja tokihan tämä vaikuttaa niin moneen muuhunkin asiaan, en tiedä uskallanko henkäistä, mutta ehkä tämän kokonaismuutoksen myötä myös endometrioosin oireilu on pahimmasta helpottanut (lääkityksen jätin vuosi sitten pois eli nyt mennään vain hormonikierukalla sekä peruskipulääkityksellä tarvittaessa) - toivon todellakin tämän suhteen homman menevän vain entistä parempaan suuntaan. Joka kuukautinen kipuilu useamman päivän ajan ei nimittäin ole mitään herkkua.

Voin lämpimästi suositella itsekin testaamaan näitä jumppia, mitäänhän et voi menettää, koska nämä tosiaan ovat täysin ilmaisia. Youtubesta löytyy toki paljon muitakin jumppavideoita ja mielellään otan tähän vastaan suosituksia muista hyvistä tubettajista tällä saralla.

lauantai 3. elokuuta 2024

Spicy orange blossom

*)mainoslinkki

Olen täällä aiemminkin maininnut, että koen silmänympärysvoiteet yhdeksi tylsimmistä ihonhoitotuotteista, mutta toisaalta ne ovat myös se yksi tärkeimmistä. Silmänympärysiho on niin herkkää ja ohutta, että siellä näkyy nopeasti niin ikääntymisen merkit kuin vaikkapa huonosti nukuttu yökin. Varsinkin noista ensimmäiseen oikeanlaisella silmänympärysvoiteella voi vaikuttaa.


on täyteläinen ja suojaava silmänympärysvoide, joka sisältää mm. hyaluronihappoa, päivänkakkarauutetta ja manteliöljyä. Tuote on luomusertifikoitu sekä vegaaninen. Soveltuu päivittäiseen käyttöön. Itse kuvittelin itseasiassa kuvauksen perusteella tämän olevan oikeasti tuhtia tavaraa, mutta todellisuudessa tämä on melko juoksevaa eli ei ole lainkaan liikaa näin kesälläkään päiväkäytössä meikin alla. Toisaalta en ole varma onko tämä ihan kaikista kuivimmalla iholla tarpeeksi ravitseva talvikäytössä? Tuote toimii kaiken kaikkiaan kuten pitääkin ja hinnaltaan todella edullinen eli voisin hyvinkin napata tämän uudelleenkin käyttöön. 

Oletko sinä testannut tätä tai jotain muita tuotteita Urtekramilta?


La Riven tuoksut

Teen nyt tänne sekä itselläni, että teille koontipostausta La Riven -tuoksuista joita olen testaillut sisältäen myös alkuperäiset tuoksut, j...

Luetuimmat