lauantai 17. elokuuta 2024

Frudia mini

*)mainoslinkki

En nyt varsinaisesti tiedä miksen napannut tätä ihan täysikokoisena itselleni kokeiluun, vaikka onhan tämä minikokoinenkin aika söpö ja esimerkiksi matkalle lähtiessä aika näppärä.


*Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream (ovh 6,90€/10ml tai 29,90€/55g)
tämä granaattiomenan uutetta sisältävä kasvovoide soveltuu parhaiten kuivalle iholle ja lupaa auttaa ihoa suojautumaan vapaita radikaaleja vastaan (jotka aiheuttavat iholle niitä ikääntymisen merkkejä, joita vastaan me kaikki pyrimme taistelemaan). Voiteen koostumusta kuvaillaan paksuksi vanukkaaksi, itse miellän tämä koostumukseltaan geelivoiteeksi. Ja vaikka tämän sanotaankin soveltuvan parhaiten kuivalle iholle, on tämä toiminut mainiosti myös omalla sekaihollani näin kesäaikaankin - ei ole siis lainkaan liian tuhtia käytettäväksi vaikka meikinkin alla. Tuoksua tässä on muttei se jää ainakaan omaan nenääni leijumaan. *Frudian tuotteet kokonaisuudessaan antavat mielestäni todella hyvin rahoille vastinetta ja näitä varmasti nappaankin aina aika ajoin tulevaisuudessakin itselleni käyttöön.

Löytyy sinulta omaa suosikkia Frudian tuotteiden joukosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

La Riven tuoksut

Teen nyt tänne sekä itselläni, että teille koontipostausta La Riven -tuoksuista joita olen testaillut sisältäen myös alkuperäiset tuoksut, j...

Luetuimmat