lauantai 3. elokuuta 2024

Spicy orange blossom

*)mainoslinkki

Olen täällä aiemminkin maininnut, että koen silmänympärysvoiteet yhdeksi tylsimmistä ihonhoitotuotteista, mutta toisaalta ne ovat myös se yksi tärkeimmistä. Silmänympärysiho on niin herkkää ja ohutta, että siellä näkyy nopeasti niin ikääntymisen merkit kuin vaikkapa huonosti nukuttu yökin. Varsinkin noista ensimmäiseen oikeanlaisella silmänympärysvoiteella voi vaikuttaa.


on täyteläinen ja suojaava silmänympärysvoide, joka sisältää mm. hyaluronihappoa, päivänkakkarauutetta ja manteliöljyä. Tuote on luomusertifikoitu sekä vegaaninen. Soveltuu päivittäiseen käyttöön. Itse kuvittelin itseasiassa kuvauksen perusteella tämän olevan oikeasti tuhtia tavaraa, mutta todellisuudessa tämä on melko juoksevaa eli ei ole lainkaan liikaa näin kesälläkään päiväkäytössä meikin alla. Toisaalta en ole varma onko tämä ihan kaikista kuivimmalla iholla tarpeeksi ravitseva talvikäytössä? Tuote toimii kaiken kaikkiaan kuten pitääkin ja hinnaltaan todella edullinen eli voisin hyvinkin napata tämän uudelleenkin käyttöön. 

Oletko sinä testannut tätä tai jotain muita tuotteita Urtekramilta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Joulukalenterit 2014-2023

Alkukuusta aloittelin pikkuhiljaa päivittyvää listausta tämän vuoden joulukalentereista ja tästä tuli mieleen tehdä listaus mitä joulukalen...

Luetuimmat