lauantai 14. syyskuuta 2024

All wear complexion

*)mainoslinkki

Meikkivoiteissa on ajoittain hieman haastetta löytää itselle sopivaa sävyä. Onneksi esim. *Kicksin sivuilta voit etsiä uuteen meikkivoiteeseen sopivaa sävyä sen pohjalta mitä meikkivoiteita ja niiden sävyjä olet aiemmin käyttänyt. Itse hyödynsinkin tätä valitessani sävyä itselleni entuudestaan tuntemattomaan meikkivoiteeseen:


*BeautyAct All Wear Complexion (ovh 24,90€/30ml)
lupaa antaa täyden peittävyyden, joka kestää kokonaisen vuorokauden (itselläni harvemmin kyllä tarvetta noin pitkälle kestävyydelle :D). Kerrostettavuutensa ansiosta voit luoda tällä meikkivoiteella juuri sen asteisen peittävyyden kuin itse kaipaat; keskivahvasta erittäin peittävään. Sopii kaikille ihotyypeille. Jossain muistelen tätä verratun jopa legendaariseksikin kuvattavaan Estee Lauderin Double Weariin. Olen tuotakin tosiaan useampi vuosi sitten testaillut (uudemman kerran) ja vaikka se olikin hyvä, ei siitä aivan omaa suosikkiani tullut. Toisaalta ehkä senkin vuoksi etten itse kaipaa superpeittävää lopputulosta vaan enemmänkin luonnollisempaa peittoa, jonka toki näillä peittävämmilläkin tuotteilla saa aikaan varsinkin BeautyBlenderiä apuna käyttäen. Tätä BeautyActin meikkivoidetta olen käyttänyt noin yhden pumppauksen verran koko kasvoille ja tämä on enemmän kuin tarpeeksi omiin tarpeisiini. Tuote levittyy hyvin ja antaa tällä annostelulla juuri sopivasti peittävyyttä omaan makuuni. Oikein toimiva tuote kaikkinensa ja sävykin (01C) oli minulle juuri sopiva.

Mikä on sinun tämän hetken suosikkisi meikkivoiteiden saralla ja mitä ominaisuuksia sinä tässä hetkessä näiden osalta arvostat eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

La Riven tuoksut

Teen nyt tänne sekä itselläni, että teille koontipostausta La Riven -tuoksuista joita olen testaillut sisältäen myös alkuperäiset tuoksut, j...

Luetuimmat